Du er her: :Hjem/New Mags, DESIGN/INDSIDE MARRAKESH

INDSIDE MARRAKESH

570,00 kr.

På lager

Fuldstændig fortryllende coffee table book

Moderne design møder Marrakeshs fantastiske kunstneriske arv i farve, form og tekstur gennem et stort udvalg af sensuelle huse og haver.
Den bemærkelsesværdige designer Meryanne Loum-Martin giver indgang til de ekstraordinære boliger i denne fabelagtige bys forførende gader.
Denne udsøgte bog viser de fantastiske egenskaber hos verdens førende designkendere, herunder Jasper Conran, Lynn Guinness, Vanessa Branson og Helen og Brice Marden, der har forvandlet Marrakeshs eksotiske stil, med elegante udtryk.

Historien om design i Marrakesh begynder med bidrag fra Bill Willis, Yves Saint Laurent og Pierre Bergé, der frygtes løst sammensmelter marokkanske elementer – zellige tilework, tæpper, keramik, springvand, træarbejde og metalarbejde – med en frodig blanding af møbler fra hele verden.
Vi er inviteret til frodige private steder som haverne i Villa Oasis, designet af Madison Cox, og bulgarernes rolige riad.

Fuld af personlig indsigt udforsker Loum-Martin, hvordan internationale designkyndige enkeltpersoner fortsætter med at inkorporere sprudlende designs i deres arbejde.
Dagens Marrakesh-stil appellerer til en bred vifte af smag – fra formel til finurlig, fra rustik til raffineret – og er velegnet til forskellige omgivelser. Miljøvenlige materialer, herunder fajance og naturlige fibre, bidrager til disse tiltalende interiører og haver.
Fantastisk fotograferet, Marrakesh bugner af, et væld af unikke designideer.

Harcover
Størrelse: 22cm * 29cm

New Mags / Rizzoli

Share

MÅSKE DU OGSÅ KUNNE TÆNKE DIG

Go to Top